ABOUT US

“Elke dag geniet ik van de uitdaging om samen met de klanten op zoek te gaan naar een gepast ontwerp voor ieder schip”

Ik ben Harry Peeraer, en ik ben de eigenaar van YASER.NL. Na jarenlange ervaring in machine verkoop, heb ik in 2007 de stap gemaakt om ondernemer te worden. Door mijn grote liefde voor watersport en mijn kennis en interesse in technologische vernieuwingen, is YASER.NL tot stand gekomen. YASER.NL staat voor Yacht Service Netherlands.

Door mijn ervaring in de zeilwereld zag ik daar de kansen. Mijn eerste klanten waren zeilschepen (tot 20 meter), die grote reizen gingen ondernemen. Samen hebben we gezocht naar het juiste ontwerp voor een goed bruikbaar en veilig monitoring- en navigatiesysteem met industriële computers en waterdichte schermen, met mogelijkheden tot online verbindingen, zodat ik bij vragen altijd op afstand in kan loggen en mee kan kijken. Hierbij ben ik de samenwerking aangegaan met Nobeltec (huidige Teamzero) voor de juiste software en navigatiekaarten. Het is voor mij belangrijk om niet gebonden te zijn aan een merk. Ik heb sterke contacten opgebouwd met verschillende leveranciers van monitoring- en navigatieapparatuur, wat mij de mogelijkheid biedt om breed op zoek te gaan naar het juiste systeem voor uw preferenties en gebruik.

Verder heb ik door de jaren heen ook producten laten ontwikkelen om bijvoorbeeld de zonlicht leesbaarheid van de schermen te vergroten. Deze schermen zijn ook gewild in andere sectoren; zo lever ik bijvoorbeeld ook aan de Politie en boorplatforms. Al werkend kwam ik ook steeds meer in aanraking met grotere schepen, die aan meer eisen moeten voldoen. Hierdoor heb ik de samenwerking gezocht met een zeer betrouwbare firma; Böning Automationstechnologie. Zij richten zich al meer dan 40 jaar op de ontwikkeling en fabricage van gecertificeerde elektronische apparaten en systemen voor de scheepsautomatisering. Böning is gespecialiseerd in de automatisering en integratie van kleine tot grote brugsystemen. Ik verzorg met veel plezier de verkoop in Nederland en België als hun agent.

Elke dag geniet ik van de uitdaging om samen met de klanten op zoek te gaan naar een gepast ontwerp voor ieder schip: zowel bij de werven en installateurs voor commerciële schepen of superjachten, als bij de eigenaren van een jacht.