AIRMAR

Yaser.NL is al jarenlang dealer van Airmar sensoren voor de maritieme sector. Airmar is marktleider in sensoren voor navigatie, zoals diepte- en snelheidsmeters, kompas, GPS, weerstations etcetera. Ook heeft Airmar veel mogelijkheden in smartsensors voor NMEA 2000 netwerken welke Yaser.NL weer mooi kan combineren in de netwerken voor data invoer voor Timezero; het ultieme navigatiepakket voor pleziervaart en de kleine beroepsvaart. Ook worden de Airmar sensoren veel gebruikt in de superjachten sector, waarbij deze weer worden aangesloten op de Böning netwerken, een andere productgroep van Yaser.NL. Hierdoor wordt de data zichtbaar wordt voor de gebruiker.

 


PRODUCTS

Sensing Through water Airmar

Airmar biedt de meest geavanceerde en betrouwbare serie maritieme transducers. De Chirp-lijn van breedbandtransducers biedt een ongeëvenaarde dekking op diepten die ooit onbekend waren. Airmar biedt ook een volledige lijn oceanografische- en surveytransducers, evenals units met aangepaste configuraties.

Sensing_weather

WX WeatherStations® zijn Airmar’s alles-in-één sensoroplossing voor real-time locatiespecifieke weerbewaking. Geschikt voor het detecteren van windsnelheid, barometrische druk, temperatuur en meer. De WXH-lijn is ontworpen met een interne verwarming voor gebruik in ijsgevoelige gebieden