COMMERCIAL VESSELS

Op commerciële schepen is de zeevaart regelgeving zeer belangrijk. De meeste schepen hebben daarom gekwalificeerde apparatuur nodig die moet voldoen aan deze regelgeving. Ook de alarm, monitoring en control systemen en brug systemen moeten gecertificeerd zijn en voldoen aan de klasse voorschriften.

Bij Böning Automationstechnologie GmbH & Co. KG wordt al vanaf het begin in 1970  rekening gehouden met deze eisen door het ontwikkelen van hoogwaardige gecertificeerde apparatuur en gedetailleerde gebruiksvriendelijke visualisaties. Bijna alle Böning apparatuur voldoet aan de hoge eisen van de gevestigde klasse organisaties als Lloyds, DNV, ABS, BV en nog vele ander.

De visualisaties worden voor elk project aangepast aan de individuele wensen van de klant, de gegevens worden grafisch verwerkt en individueel gevisualiseerd. Dit alles kan worden weergegeven op de state of the art Böning monitoren of PanelPC’s  met touch technologie.

Toonaangevende scheepswerven en succesvolle integrators over de hele wereld vertrouwen al jaren op onze producten. Op onze referentielijst staan al meer dan 800 beroepsschepen en 1.500 jachten, zodat we kunnen putten uit onze uitgebreide expertise in het ontwerpen van de scheepssystemen aan boord.

Als fabrikant garanderen wij een langdurige beschikbaarheid van de componenten. Als scheepscomponenten moeten worden vervangen, kan de configuratie van bestaande BÖNING-systemen doorgaans zonder problemen worden aangepast. Wij begeleiden u als betrouwbare partner gedurende de hele levensduur van het schip en ondersteunen u indien nodig. Bij een defect staat ons ervaren aftersalesteam voor u klaar. Dankzij ondersteuning op afstand en meer dan 50 getrainde partnerbedrijven is snelle hulp gegarandeerd.

Het BÖNING Monitoring, Alarm & Control System (B MACS) is modulair opgebouwd. Het kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende scheepsgroottes en is een ideale keuze voor zowel nieuwbouwprojecten als refits. Ons team creëert voor elk project een individuele opstelling met geschikte displays, datastations en andere systemen en apparaten uit ons portfolio om aan de behoeften van het project te voldoen.

WERKBOTEN

Honderden werkschepen zijn wereldwijd voorzien van Böning alarm, monitoring en control systemen. Heel veel belangrijkste scheepswerven en exploitanten hebben voor Böning gekozen om de hoogwaardige, robuuste en klasse goedgekeurde apparaten en systemen.  Enkele voorbeelden zijn: Search and Research Vessels, Police, Patrol en Pilot boats, Coast guard ships, Interceptors, Offshore Supplying Vessels etc.

Klik hier voor de product overviewSLEEPBOTEN

Böning heeft een uitgebreid portfolio aan monitoring- en automatiseringssystemen voor sleepboten en duwboten. Onze systemen zijn te vinden van boeg tot achtersteven, van de brug tot de machinekamer, verbonden aan de meest kritische apparaten aan boord, die een constante bewaking en alarmering vereisen.

Klik hier voor de product overview
commercial vessels 11

WINDFARM SCHEPEN

Meer dan 130 Windfarm support schepen zijn in Europa geleverd met Böning alarm, monitoring en control systemen. De belangrijkste scheepswerven en exploitanten hebben voor Böning gekozen om de hoogwaardige, robuuste en klasse goedgekeurde apparaten en systemen.

windfarm vessels