TZ NAVIGATOR

TZ Navigator is ’s werelds meest geavanceerde en krachtigste elektronische navigatiesoftware op de markt voor de pleziervaart. De software is ontworpen om te voldoen aan de navigatiebehoeften en -vereisten van recreatieve zeilers. Met de geavanceerde functies kan de software gebruikt worden van het cruisen met uw motorboot tot het racen in regatta’s. TIMEZERO-software heeft twee hoofddoelen: superieure controle en comfort. Ontdek in dit gedeelte hoe de TIMEZERO-software aan uw behoeften voldoet, ongeacht uw type nautische navigatie.

MAIN FEATURES

Maps
Houd de wereld binnen handbereik dankzij de mm3d-kaartencatalogus die compatibel is met TZ Navigator. De wereldwijde dekking is beschikbaar met rasterkaarten en vectorkaarten (C-MAP en Datacore van Navionics). Bovendien integreert de TIMEZERO-technologie een ongeëvenaarde kaartengine waar zeekaarten, 3D-gegevens en satellietfoto’s  worden gecombineerd via PhotoFusion.

Weather and Tides
Geniet van de gratis Timezero Weersvoorspelling en getijdendatabase, waar u ook navigeert over de hele wereld.

Route Planning
Met de wizard Routeplanning kunt u de vertrektijd berekenen op basis van verschillende omstandigheden (getijden, stromingen, transittijd, enz.). Bij vloed aankomen of de haven verlaten met optimale stromingsomstandigheden was nog nooit zo eenvoudig.

Targets and POI’s
Navigeer veilig met totale gemoedsrust. TIMEZERO is de eerste navigatiesoftware die ActiveCaptain Points-of-Interest (POI) integratie en real-time updates biedt. De AIS-functie is ook standaard opgenomen in uw functies.

Interface
Omdat uw software net zo comfortabel moet zijn als uw boot, is de nieuwste generatie gebruiksvriendelijke interface volledig aangepast voor gebruik op touchscreen.

EXTRA MODULES

TIMEZERO biedt een groot aantal aanvullende modules die uw navigatie-ervaring verder zullen verbeteren door middel van routering, de weergave van omringende obstakel en het verkrijgen van waardevolle zeebodemgegevens.

Weather Routing Module
Met de Weather Routing-module biedt een route aan met de tijd die nodig is om met een zeilboot te reizen welke optimaliseert met behulp van de weersvoorspellingsinformatie en de polars van uw boot.

Radar Module
Dankzij de samenwerking met FURUNO, ’s werelds toonaangevende fabrikant van maritieme elektronica, biedt TIMEZERO-software exclusieve, compatibiliteit (eenvoudige Ethernet-verbinding) met alle FURUNO DRS-antennes en de commerciële serie FURUNO FAR-radars. Het radarbeeld kan direct op de kaart worden gelegd om de beelden beter te begrijpen. De TIMEZERO software heeft de volledige controle over de radar, via een speciale werkruimte op het scherm (Gain, Seaclutter, Rainclutter, enz.).

Sounder Module
Verken de zeebodem met geavanceerde sounderfuncties. Dankzij de volledige compatibiliteit met Furuno Digital Filter (FDF™) fishfinders, kunt u met de soundermodule genieten van alle geavanceerde functies van Furuno sounder, zoals: Sounder Echogram, Accu-Fish, Bodemdiscriminatie.

Weer Service Module
Of u nu een professionele zeevarende bent of een ervaren zeiler, ontvang de beste weergegevens. Voor veel zeilers en vissers is het hebben van de meest nauwkeurige weersvoorspellingen een prioriteit. Of u nu een reis met een zeilboot voorbereidt of een visreis van meerdere dagen plant, nauwkeurige weergegevens zijn essentieel voor zowel veiligheids- als strategische redenen. Om aan de verschillende behoeften van alle gebruikers te voldoen, biedt TIMEZERO u nu een abonnementsservice voor weersvoorspellingen met hoge resolutie. Naast nauwkeurigere gegevens zijn er nu verschillende weermodellen beschikbaar.